torsdag 4. desember 2008

Gøyaste dagen på jobb hittil!

...men kunne og vorte ein veldig kjedeleg dag.

Det er alltid spennande å teste eit anlegg, men det er ekstra spennande når ein sjølv har funnet på måten å teste det på, og dei gamle ringrevane synest det var ein "artig" ide som lett "kunne" verka. Etter 4 dagar med rigging, simulering og kløing i hovudet greide me å luke ut mange feil som lett kunne ført til store straumar, eksplosjonar, brannar og smelting av metall.

Eg var eigentleg ganske sikker på at det ville gå bra da me endeleg var klare til å starte opp. Men så legg skulle det ikkje vere. Strømmen svinga som besett, og det høyrdest ikkje ut som omformaren hadde det særleg godt. Ein annan nykomming hadde sett feilen nokre timar før, men ein høyrer ikkje alltid på nokon utan erfaring. Den måtte påpeikast av ein gamal ringrev før me fann det best å gjere noko med det.

Resten av dagen og kvelden var det eigentleg berre halleluja-stemning. Alt virka, ingenting blei varmt og me slepp å bruke resten av månaden på å forklare og spøke med at me har sprengt eit anlegg. (som andre har måtte gjordt i det siste)

Gler meg til neste test i prøvefeltet, som begynner allereie i morgon :-)

2 kommentarer:

Merete sa...

Jeg synes det der høres skummelt ut jeg...Håper du har en fin førjulstid!

Jon Ivar sa...

Hørtes spennende ut, selv om jeg ikke helt skjønner bæret av hva du driver med...